Vad behöver man tänka på när man ska beställa studentplakat?

När du beställer studentplakat finns det några saker du måste tänka på. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till att välja hur studentplakatet ska se ut eller vilka färger du ska använda dig av. Vi anser nämligen att det enda viktiga är att du ser till att skapa ett plakat som du tror att studenten i fråga kommer att uppskatta.

Så vad ska man tänka på när man ska fixa studentplakat då? Ja, det är just detta vi kommer försöka besvara på i denna artikel idag. Ta fram papper och penna för nu sätter vi igång!

Vad är ett studentplakat?

Studentfesten är ofullständig utan ett studentplakat, som ofta kallas ”studentskylt”. Detta plakat brukar oftast ha ett gulligt, pinsamt eller roligt foto av studenten i fråga.

Vanligtvis brukar man beställa studentplakatet och låta proffs sköta hela processen, men det går naturligtvis lika bra att du gör din egen om du så skulle vilja det. Men denna väg är såklart mycket mer tidskrävande.

Välj en bra bild

Att hitta en bra bild är den viktigaste aspekten av detta projekt. Bilden måste i många fall också förstoras avsevärt, och därför är det viktigt att välja en bild som går att eventuellt förstoras utan att kvaliteten försämras.

Som vi nämnde tidigare är det väldigt vanligt att denna bild burkar vara lite gullig och pinsam. Förslagsvis skulle det kunna vara en bild på studenten från när hen var liten.

Kom ihåg regnskyddet

Även om de flesta människor önskar sig fint väder på studentdagen finns det som bekant inga garantier. Har man otur kan regnet piska ner och då är det viktigt att man är väl förberedd.

Därför är det en bra idé att köpa ett regnskydd till din skylt så att den inte förstörs om det regnar.

Jämför butiker på nätet

Hur hittar man egentligen det bästa studentplakatet? Ja, såklart bör du använda dig av de tips som vi delat med oss idag. Utöver detta behöver du även se till och jämföra de olika butiker som erbjuder designmöjligheter av studentplakat.

Detta kan såklart vara en aning tidskrävande om man väljer att göra detta på egen hand. Därför rekommenderar vi att du ser till att använda dig av onlinetjänsten Studentio. Där kan du få hjälp med att jämföra alla e-butiker som du idag kan designa studentplakat på.

Det man måste fundera på när man jämför är att kolla upp vilka designmöjligheter som de olika e-butikerna erbjuder. Förslagsvis vill du välja den webbshop som erbjuder fler valmöjligheter för dig som kund.