TV-serier du bara måste se i höst

Under hösten finns det knappast något mysigare än att sätta sig med en kopp varm choklad i soffan, framför sitt favoritprogram på TV, medan kaminen är igång (om man har en kamin dvs).

På samma sätt finns det inget värre än när man precis sett klart sin favoritserie och kommer till uppenbarelsen att man inte har något roligt att se på. Men ta det lugnt, för i denna artikel kommer vi nämligen tipsa om flera olika TV-serier du kan titta på.

Om du har några TV-serier du vill tipsa om så är du såklart alltid välkommen att skicka in dessa förslag till oss.

Breaking Bad

Den första serien rekommenderar är Breaking Bad som först sändes 2008.

Serien handlar om Walter White (spelad av Bryan Cranston), en kemilärare på ett high school som upptäcker att han har cancer. Han börjar då tillverka crystal meth för att tjäna pengar till sin familj innan han dör.

På resans gång får vi följa hur han utvecklas att bli en knarkkung och en av de största TV-skurkarna hittills.

Game of Thrones

En annan serie som vi vill tipsa om är Game of Thrones, även om du inte har sett den ännu har du förmodligen hört talas om den.

Det är en fantasy-dramaserie som är en av de mest hyllade TV-serierna från det senaste decenniet och har hittills vunnit över 100 olika priser.

The Walking Dead

Om varken Breaking Bad eller Game of Thrones låter som intressanta serier, kanske The Walking Dead är något för dig. Serien handlar om en zombieapokalyps och den grupp människor som överlever den.

Även om det verkar vara en serie för tonåringar har The Walking Dead vunnit många vuxnas hjärtan också. Det finns alltså något med serien som tilltalar de allra flesta, oavsett ålder.

Family Guy

Den sista serien som vi kommer att rekommendera är Family Guy, en tecknad sitcom som började sändas 1999. Den är dock bara för de djärva, eftersom den innehåller en hel del vuxenhumor – vilket innebär att den inte är lämplig för barn under 12 år.

Serien handlar om familjen Griffin: Peter, Lois, Chris, Brian och Meg. Lägg därtill den yngsta sonen Stewie, ett geni som försöker döda sin mamma (Lois). I serien kommer du få följa med familjen under en hel rad olika upptåg och äventyr.