Perfekta presenter till fars dag (5 bra tips)

Fars dag är en tid då man firar pappor – inte bara med ord utan också med gåvor. Men vad är den perfekta presenten till fars dag egentligen? Vad ska du ge honom för att visa att du bryr dig och uppskattar allt han gör för dig?

En ny slips eller ett par strumpor är inte roligt att få år ut och år in. Nej, försök att hitta en variation i de gåvor som du ger till din pappa i dessa sammanhang. Låt oss därför ta en titt på ett par olika presenter som du skulle kunna köpa till din pappa för att visa din uppskattning.

Låt oss sätta igång direkt!

En upplevelse

Tillbringa dagen tillsammans med din pappa och gör något roligt. Det kan vara en tur till en nöjespark, en eftermiddag på en paintballarena eller en vistelse i en stuga i skogen.

Se bara till att det är något som han kommer att tycka om att göra och som han vill göra tillsammans med dig. En gemensam aktivitet kan stärka ert förhållande och föra er närmare varandra. Sannolikheten att din far kommer minnas denna upplevelse är mycket större än en ny slips eller strumpor!

Ett inramat foto av er familj

En annan idé för en underbar farsdagspresent är att ge din pappa ett inramat foto av dig själv eller av din pappa plus dig plus någon annan i din familj. Naturligtvis finns det förmodligen redan massor av familjefoton som ligger runt om i huset och i album och fotolådor – men ett extra foto kan aldrig skada!

Om det inte finns många foton som visar din pappas älskade familj så kan du låta göra ett professionellt foto. Din pappa kommer att bli så glad att få den här presenten eftersom den visar hur mycket du uppskattar honom.

Mobilskal till telefonen

Vill du att din pappa ska få behålla sin fungerande telefon ett tag till utan att behöva köpa en ny dyr variant för att den nuvarande gått sönder? Klart du vill! Isåfall bör du verkligen överväga att köpa ett kvalitativt mobilfodral till honom.

Det behöver naturligtvis inte bara vara så att han har en gammal telefon som du vill att han ska kunna behålla om han vill. Utan det kan ju även vara så att han exempelvis köpt den nya iPhone 13 Pro Max och därför behöver ett bra skal till den. Då bör du definitivt se till att köpa ett eller flera iPhone 13 Pro Max skal och fodral så att han kan skydda denna dyrbara ägodel.

Minnen i ett enkelt format

Om du letar efter en bra och personlig present så är minnen i ett enkelt format något du bör överväga. Men vad menar vi med detta egentligen?

Ja det är inte svårare än att göra en fotobok eller fixa en DVD med foton och videor som påminner din pappa om de goda sakerna i livet: den lyckliga barndomen han hade, skolresor, familjesemestrar och så vidare. Allt du kan tänka dig som framkallar bra minnen och känslor.

En personlig mugg

En annan bra idé för en present är att göra en egen personlig mugg. Dessa kan köpas på nätet eller så kan du göra en själv med färg eller tuschpennor. Det finns idag mängder av webbplatser där du kan designa muggar precis som du vill ha dem och så skickas de hem enkelt och smidigt.

Lämna en kommentar