Nya medarbetare 100% ren hårdträning

Som ni vet blev det klart ganska sent (mitten av mars) med förnyat stöd från Folkhälsomyndigheten. Vi hade därför en ganska slow start på året i avvaktan på en budget. Men nu är arbetet i full gång, vilket känns toppen.

Nu är maj här och vi vill gärna berätta om två förstärkningar på personalsidan:

Först vill vi hälsa Emma Westin välkommen!

Emma tar över efter Kamilla Nylund som samordnare och börjar sin tjänst på STAD den 30 maj.Emma har tidigare arbetat på Länsstyrelsen i Östergötland som samordnare i det Nationella Kompetensteamet mot hedersrelaterat våld och förtryck.Närmast kommer Emma från en tjänst på Länsstyrelsen i Stockholm, där hon jobbat med tillsyn av kommunernas arbete enligt alkohollagen och tobakslagen.

- Jag ser fram emot nya utmaningar och att fortsätta arbeta med folkhälsa genom hälsofrämjande, normbrytande insatser, att integrera jämställdhets- och jämlikhetsperspektiven samt att förebygga osunda värderingar i arbetet mot dopning, säger Emma.

Samtidigt vill vi naturligtvis tacka Kamilla för den tid hon jobbat på STAD. Kamilla har redan påbörjat sin nya tjänst på Huddinge kommun.

Vidare har PRODIS knutit till sig Jonas Karlsson, för att jobba med 100% ren hårdtränings externa och interna kommunikation. Jonas har en bakgrund som sportjournalist och projektledare och är en ofta anlitad föreläsare inom antidopnings-området. Han kommer jobba mer eller mindre heltid fram till sommaren, och sedan mer behovsrelaterat, med fokus på intern och extern kommunikation samt på uppmärksamhetsveckan.

Tips eller frågor till Jonas sker enklast via mail: info@renhardtraning.com

 

Dela