100% nysatsning

Sarah Sjöström står för 100% ren hårdträning

Inom STADs anti-dopningsprojekt och det nationella nätverket PRODIS har vi under våren satsat på en del nya grepp för att nå ut till fler och stärka upp arbetet med 100% ren hårdträning. Vi känner att vi har medvind i vårt arbete och att allt fler fått upp ögonen för metoden.

För att modernisera vår kommunikation har vi bland annat skapat en ny webbplats www.renhardtraning.com. Det är vår plattform för uppdaterade nyheter, krönikor och information. Vidare har vi startat en podd (100% ren podd) och inlett samarbete med starka ambassadörer som ställer sig bakom 100% ren hårdträning. Hittills har namn som Sarah Sjöström (regerande OS-mästare i simning), Susanna Kallur (trefaldig europamästare i friidrott), Heidi Andersson (11 VM-guld i armbrytning) och Björn Ferry (OS och VM-guldmedaljör i skidskytte) lanserats. Fler är på gång, och då inte bara idrottsstjärnor, utan även motions-influencers.

Vi märker att vi gör ett avtryck då etablerade medier väljer att uppmärksamma 100% ren hårdträning. Den här veckan medverkar till exempel projektledaren Johan Öhman i både P4 Extra samt i lokala radiostationer.

Håll utkik på vår hemsida eller våra sociala medier, som ni givetvis ska följa:@renhardtraning (instagram) och www.facebook.com/renhardtraning

 

Dela